O klesarstvu Martinović

U blizini velikog kamenoloma, u mjestu Donji Humac na otoku Braču, smjestio se, te započeo sa radom klesarski obrt Martinović. Naš cilj je nastaviti tisućljetnu tradiciju našeg otoka, izradu bračkog kamena, koji je prepoznatljiv diljem svijeta. Radimo sa širokim asortimanom visokokvalitetnih materijala za izradu.

Koristimo sve vrste bijelog i sivog bračkog kamena, kao i raznovrsne boje i nijanse granita i mramora. Kako su godine prolazile, mijenjali su se i trendovi, a mi smo uvijek težili biti u korak sa vremenom i nudili svojim korisnicima moderan dizajn i kvalitetan proizvod. Danas obuhvaćamo velik spektar djelatnosti : od izrade grobnica , pa sve do uređenja objekata (vanjskih fasada) i interijera.

Neke od zanimljivijih usluga koje vam nudimo zasigurno su : izrada kamina, grobnica i kamenih figura, nadgrobnih spomenika, kamenih suvenira (kamene lampe, držač salveta...), izrada fontana, spomen ploča, izrada malih kamenih stolova, radnih ploča za kuhinju, uređenje objekata (vanjskih fasada), unutarnjih zidova, uređenje kupaonica (umivaonici, kade)..
Ukoliko se u gore navedenim referencama ne nalazi Vaša željena usluga, sa zadovoljstvom ćemo saslušati Vaše potrebe te ih nastojati sprovesti u djelo. Naše proizvode Vam dostavljamo na Vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku, i to diljem Hrvatske.

Nadamo se da će te i Vi biti naš zadovoljni klijent našeg širokog asortimana koje vam nudimo. Neke od proizvoda pogledajte u našoj iscrpnoj galeriji, jer zadovoljni klijent je naša najbolja reklama.